Kundengeschichten

Das sagen unsere Kunden

Gemeenten Heemstede en Bloemendaal

Image

"Van onderaf ontstond een ambtelijke samenwerking. Een van de eerste vereisten toen we bij elkaar kwamen was dat automatisering dezelfde programma’s moest kunnen draaien."

Leuntje van Duijn en Irene Keehnen

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Image
"We mogen onze wensen indienen voor de ontwikkeling van de software. Dat mag je als klant bij andere leveranciers wel vaker hoor... maar SmartDocuments doet er ook echt iets mee!"
Heleen van Dokkumburg

Landkreis Oldenburg

Image

„Durch die nahtlose Integration von SmartDocuments in die Fachapplikation können wir die Bescheide, Anschreiben, Berichte usw. direkt aus der Fachapplikation heraus erstellen.“

Torsten Wolter

Gemeinde Groningen

Image

„Insgesamt sprechen wir von ca. 5 000 verschiedenen Dokumenten – vom Bauantrag bis zur Meldung von Lärmbelästigungen.“

Nico Huisman

Lariks Leusden

Image

„Zum einen hat das System unseren Verwaltungsaufwand verringert. Zum anderen, und das ist unserer Meinung nach noch viel wichtiger, hat es uns dabei geholfen, den Einwohnern von Leusden klare Antworten zu geben.“

Marjolijn de Winter

Gemeinde Zwolle

Image

„Besonders gut hat uns gefallen, wie viel Sach- und Fachkenntnis SmartDocuments in das Projekt eingebracht hat. Der für uns eingerichtete Service- und Helpdesk ist rund um die Uhr erreichbar und man hilft uns sofort.“

Alwin Flim

Woonbedrijf Eindhoven

Image

„Mit SmartDocuments haben wir bereits 250 000 € für die Erstellung von 120 SAP-Dokumenttypen gespart.“

Monique Wacht

Gemeinde Hoorn

Image

„Der Einsatz der richtigen Werkzeuge am richtigen Ort hat uns im Kampf gegen unnötige Bürokratie, manuelle Arbeit und Papierkrieg einen großen Schritt nach vorne gebracht.“

Ben Bodewes

Gemeinde Tilburg

Image

„Die Anzahl der Standarddokumente der Gemeinde wurde dank SmartDocuments enorm verringert: statt vorher 2.000 auf jetzt nur noch ca. 350.“

Kurt van Dueren den Hollander

Sind Sie der Nächste?

Image

Möchten auch Sie gerne von Ihrer Erfolgsgeschichte mit SmartDocuments berichten? Dann geben Sie uns Bescheid, und wir planen zusammen, wie wir Ihre Kundengeschichte erzählen!

SmartDocuments
Image

Financiën


Contracten, overeenkomsten, offertes en facturen... De vele documentsoorten binnen de financiële sector maken een heldere en consistente communicatie niet eenvoudig. Documenten zijn veelal gestandaardiseerd, dit terwijl u zo graag zou personaliseren.
Image

Legal


De juridische markt moderniseert momenteel in hoog tempo. Nieuwe middelen voor een vlotte, uniforme en heldere communicatie worden van steeds groter belang. Testamenten, allerhande aktes, non-disclosure agreements en algemene voorwaarden. Het is maar een kleine greep uit de documenten die u als jurist dagelijks voorbij ziet komen. SmartDocuments helpt u al deze juridische documenten te digitaliseren, optimaliseren en beheren.
Image

MKB


Waar grote bedrijven werken met contentmanagers en informatiebeheerders, is dit voor het MKB vaak wel anders. Naast de dagelijkse werkzaamheden is het voor een kleiner team vaak bijna niet haalbaar om zich ook nog eens te buigen over documentcreatie en template management.

Voor u hebben we een speciaal product: Lees meer...

Image

Onderwijs


Inschrijfdocumenten, stageverslagen, voortgangsdossiers en personeelscontracten, het is slechts een kleine greep uit de vele soorten documenten binnen het onderwijs. Een foutje is zo gemaakt en afwijkingen in de huisstijl sluipen er al snel in. Om nog maar te zwijgen van de extra werklast voor uw docenten. SmartDocuments helpt u bij het verbeteren van uw imago en het uitstralen van kwaliteit. Dit bereikt u mede door het voeren van een consistente en campusbrede huisstijl.
Image

Overheid


Als overheidsorgaan is efficiënt werken en een duidelijke communicatie van groot belang wanneer u burgers en bedrijven optimaal van dienst wilt zijn. Een soepel lopend digitaal proces is hierbij essentieel. Makkelijk en snel documenten creëren en beheren. Geen ingewikkelde processen die alleen uw IT-expert begrijpt, maar gebruiksvriendelijk sjabloonbeheer en documentcreatie, geschikt voor iedereen binnen uw organisatie.
Image

Woningcorporaties


Vele soorten documenten gecombineerd met verouderde software. Het is een frustratie van vele woningcorporaties. Klantgericht werken is lastig wanneer de administratieve lasten een dagtaak worden. Daarnaast is het behouden van een consistente huisstijl een hele klus wanneer uw Word-documenten niet geautomatiseerd zijn. Automatiseer uw administratieve processen met SmartDocuments en zet uw klant weer centraal!
Image

Zakelijk


Werknemerscontracten, facturen, offertes en interne documenten... Het zijn documenten waar elke onderneming, klein of groot, dagelijks mee te maken heeft. Een tijdrovende administratieve klus, die zeer foutgevoelig kan zijn. Het is een hele uitdaging de huisstijl binnen al uw documenten consistent te houden. Sla een slag op het gebied van efficiency met SmartDocuments. Creëer en beheer eenvoudig documenten, koppel ze aan bestaande systemen en verstuur vele gepersonaliseerde documenten tegelijk.
Image

Zorg


Er gelden steeds strengere eisen voor uw IT-infrastructuur. Logisch, want IT-processen zijn mede bepalend voor de kwaliteit van de geleverde zorg. Met het huidige personeelstekort en teruglopende budgetten in de zorg zit u niet te wachten op extra administratieve lasten. Daarnaast is de privacy van uw patiënt nu een belangrijker topic dan ooit tevoren. SmartDocuments helpt u uw workflow op eenvoudige en betaalbare wijze te automatiseren en privacy voor uw patiënt te garanderen.

Haben wir Ihr Interesse geweckt?

Kontaktieren Sie uns!

Kontakt