Enter your details and one of our specialists will be in touch. The demo will present a tailor-made solution.

Image

Automatisering

De gegevens uit uw database koppelen aan de software van SmartDocuments. Met een aantal drukken op de knop heeft u het geregeld.

Het koppelen van de eigen database aan nieuwe software is vaak ingewikkeld, tijdrovend en zeer kostbaar. En dan is het nog maar de vraag of de koppeling goed past in de huidige IT-infrastructuur van de organisatie. Het zijn dit soort data-integratietrajecten die menig IT-medewerker tot wanhoop drijven. De meerwaarde van een automatiseringsproces is dan ook niet altijd even duidelijk.
Lees meer
Image
Image
Image
Image

------- CONNECTING PEO... SYSTEMS -------

Veilig uw data koppelen

Image
Vergemakkelijk documentautomatisering binnen uw organisatie. De software van SmartDocuments is eenvoudig te koppelen aan uiteenlopende systemen en IT-infrastructuren. SmartDocuments integreert daarbij op simpele wijze gegevens uit diverse systemen, waardoor de software optimaal wordt benut. Deze samenwerking van systemen is cruciaal om groei binnen uw organisatie te kunnen realiseren. Daarnaast kunt u er altijd op rekenen dat uw data veilig is. De software bewaart geen data en encryptie is standaard.

Document and corporate-identity automation in a single solution!

Image

Request a demo here


------- NEVER WALK ALONE -------

Samen komen we verder

Image
SmartDocuments helpt organisaties door middel van gebruiksvriendelijke software. Dankzij de koppeling met uw database is data-integratie een fluitje van een cent. Met onze klantverhalen overtuigen we u graag van het gemak. Kijkt u ook eens bij onze nationale en internationale partners om meer te weten te komen over onze samenwerkingen. Of het nu gaat om white label-integraties of koppelingen met bestaande databases (CRM/ERP/DMS).

- Aantoonbare tijdswinst -
- Geen complexe integratietrajecten, geen handwerk vereist -
- Eenvoudig en snel gegevens oproepen in het systeem -
- Bewezen sterk in partnerships in binnen- en buitenland -

Sound interesting?

We provide demonstrations with no obligation!

Request demo