Documentautomatisering voor de juridische markt

logo Wolters Kluwer
logo van Kanzlei Voigt Rechtsanwalts GmbH
logo van GSK Stockmann
Een persoon die aan het typen is op zijn toetsenbord van zijn computer en in zijn andere hand een tablet vast heeft

Legal SmartSocuments

Met Legal SmartDocuments biedt onze technologiepartner Wolters Kluwer, een van 's werelds toonaangevende leveranciers van legal tech, de SmartDocuments-technologie exclusief voor de Nederlandse juridische markt. Legal SmartDocuments helpt u om clausule- en template management te professionaliseren. Dankzij de hechte samenwerking met andere legal tech software-oplossingen, zoals Legisway Essentials (het vroegere Effacts), Teamdocs, AnNoText, Winra en Kleos, biedt Wolters Kluwer de beste manieren voor advocatenkantoren om te moderniseren en digitaliseren. Dankzij de hechte samenwerking van deze softwaresystemen verhoogt u de productiviteit en bent u een voorloper op legal tech.
Een persoon die een document doorgeeft aan een ander persoon.

Voor advocatenkantoren

Advocatenkantoren gebruiken Legal SmartDocuments voornamelijk voor het optimaliseren van de juridische processen, maar ook voor de toegevoegde waarde en het interne kennismanagement en voor het verkrijgen van nieuwe mandaten door het aanbieden van slimme diensten en om de mandaatrelatie te intensiveren.

Lees meer over Legal SmartDocuments
Vier grote mappen met papieren documenten.

Voor juridische afdelingen

Juridische afdelingen gebruiken Legal SmartDocuments om de rompslomp en risico's te verminderen die doorgaans gepaard gaan met het handmatig maken van contractsjablonen en juridische documenten.
Lees meer over Legal SmartDocuments

Klinkt interessant?

Demo aanvragen

Eller kontakta

 
Tomas Hydfeldt

Tomas Hydfeldt

VD, SmartDocuments Nordic AB

tomashydfeldt@smartdocuments.se

070-611 6503