logo Wolters Kluwer
Na een start als boekwinkel in Groningen, groeide Wolters Kluwer al snel uit tot uitgeverij. Het bedrijf bleef groeien en vandaag de dag is Wolters Kluwer een van dé grote spelers op het legal tech-veld. In Nederland is Wolters Kluwer o.a. bekend om de Kluwer Navigator, een online informatieportal voor juridische, fiscale en overheidsprofessionals.

SmartDocuments is geïntegreerd in de Navigator van Wolters Kluwer en ondersteunt bij het aanbieden van interactieve modellen in deze online portal. In de Navigator hebben klanten de mogelijkheid uitgebreide modellen eenvoudig te personaliseren met dank aan de software van SmartDocuments. Op deze manier worden de bekende ‘platte’ modellen interactief. Tevens zorgt SmartDocuments ervoor dat de documentsjablonen makkelijk aan te passen zijn, waardoor de basisinformatie altijd actueel is.

Wolters Kluwer vormt daarnaast een link tussen de software van SmartDocuments en de juridische sector in diverse Europese landen.

 

Legal

Met Legal SmartDocuments biedt onze technologiepartner Wolters Kluwer, een van 's werelds toonaangevende leveranciers van legal tech, de SmartDocuments-technologie exclusief voor de Nederlandse juridische markt. Legal SmartDocuments helpt u om clausule- en template management te professionaliseren. Dankzij de hechte samenwerking met andere legal tech software-oplossingen, zoals Legisway Essentials (het vroegere Effacts), Teamdocs, AnNoText, Winra en Kleos, biedt Wolters Kluwer de beste manieren voor advocatenkantoren om te moderniseren en digitaliseren. Dankzij de hechte samenwerking van deze softwaresystemen verhoogt u de productiviteit en bent u een voorloper op legal tech.

Voor Advocatenkantoren

Advocatenkantoren gebruiken Legal SmartDocuments voornamelijk voor het optimaliseren van de juridische processen. Maar ook voor de toegevoegde waarde en het interne kennismanagement. Alsmede voor het verkrijgen van nieuwe mandaten door het aanbieden van slimme diensten en om de mandaatrelatie te intensiveren.

Voor juridische afdelingen

Juridische afdelingen gebruiken Legal SmartDocuments om de rompslomp en risico's te verminderen die doorgaans gepaard gaan met het handmatig maken van contractsjablonen en juridische documenten.

Vraag een demo aan

  • Koppeling Annotext en Teamsdocs
  • Documentautomatisering voor juridische afdelingen
  • Documentautomatisering voor advocatenkantoren
  • Digitalisering van de juridische markt
  • Interactieve juridische documenten

Meer weten over Legal SmartDocuments?

Contact opnemen