Customer stories

Customer stories

Gemeente Heemstede en Bloemendaal

Image

"Van onderaf ontstond een ambtelijke samenwerking. Een van de eerste vereisten toen we bij elkaar kwamen was dat automatisering dezelfde programma’s moest kunnen draaien."

Leuntje van Duijn en Irene Keehnen

Municipality of Utrechtse Heuvelrug

Image

"We may submit our wishes for the development of the software. SmartDocuments takes those wishes serious!"

Heleen van Dokkumburg

Municipality of Groningen

Image

“We manage a total of around 5,000 different documents, ranging from a building permit application to a nuisance report.”

Nico Huisman

Lariks Leusden

Image

“SmartDocuments has reduced our administrative burden, but, more importantly, it has allowed us to give the people of Leusden unambiguous answers.”

Marjolijn de Winter

Municipality of Zwolle

Image

“What's particularly positive is the knowledge and skills they put into a project of this kind and the way they set up the service and helpdesk. They're ready to help, immediately and anytime.”

Alwin Flim

Woonbedrijf Eindhoven

Image

“By using SmartDocuments, Eindhoven Housing Corporation have made a total initial saving of €250,000 – on the creation of 120 SAP document types.“

Monique Wacht

Municipality Hoorn

Image

“Using the right tools in the right place has taken us a long way in the fight against unnecessary bureaucracy, manual labour and time-consuming paperwork.”

Ben Bodewes

Municipality of Tilburg

Image

“SmartDocuments has reduced the number of standard municipal documents greatly; from over 2000 to only about 350.”

Kurt van Dueren den Hollander

Are you next?

Image

Want to tell people about your success? Let us know and we’ll put together an interesting customer story!

SmartDocuments
Image

Financiën


Contracten, overeenkomsten, offertes en facturen... De vele documentsoorten binnen de financiële sector maken een heldere en consistente communicatie niet eenvoudig. Documenten zijn veelal gestandaardiseerd, dit terwijl u zo graag zou personaliseren.
Image

Legal


De juridische markt moderniseert momenteel in hoog tempo. Nieuwe middelen voor een vlotte, uniforme en heldere communicatie worden van steeds groter belang. Testamenten, allerhande aktes, non-disclosure agreements en algemene voorwaarden. Het is maar een kleine greep uit de documenten die u als jurist dagelijks voorbij ziet komen. SmartDocuments helpt u al deze juridische documenten te digitaliseren, optimaliseren en beheren.
Image

MKB


Waar grote bedrijven werken met contentmanagers en informatiebeheerders, is dit voor het MKB vaak wel anders. Naast de dagelijkse werkzaamheden is het voor een kleiner team vaak bijna niet haalbaar om zich ook nog eens te buigen over documentcreatie en template management.

Voor u hebben we een speciaal product: Lees meer...

Image

Onderwijs


Inschrijfdocumenten, stageverslagen, voortgangsdossiers en personeelscontracten, het is slechts een kleine greep uit de vele soorten documenten binnen het onderwijs. Een foutje is zo gemaakt en afwijkingen in de huisstijl sluipen er al snel in. Om nog maar te zwijgen van de extra werklast voor uw docenten. SmartDocuments helpt u bij het verbeteren van uw imago en het uitstralen van kwaliteit. Dit bereikt u mede door het voeren van een consistente en campusbrede huisstijl.
Image

Overheid


Als overheidsorgaan is efficiënt werken en een duidelijke communicatie van groot belang wanneer u burgers en bedrijven optimaal van dienst wilt zijn. Een soepel lopend digitaal proces is hierbij essentieel. Makkelijk en snel documenten creëren en beheren. Geen ingewikkelde processen die alleen uw IT-expert begrijpt, maar gebruiksvriendelijk sjabloonbeheer en documentcreatie, geschikt voor iedereen binnen uw organisatie.
Image

Woningcorporaties


Vele soorten documenten gecombineerd met verouderde software. Het is een frustratie van vele woningcorporaties. Klantgericht werken is lastig wanneer de administratieve lasten een dagtaak worden. Daarnaast is het behouden van een consistente huisstijl een hele klus wanneer uw Word-documenten niet geautomatiseerd zijn. Automatiseer uw administratieve processen met SmartDocuments en zet uw klant weer centraal!
Image

Zakelijk


Werknemerscontracten, facturen, offertes en interne documenten... Het zijn documenten waar elke onderneming, klein of groot, dagelijks mee te maken heeft. Een tijdrovende administratieve klus, die zeer foutgevoelig kan zijn. Het is een hele uitdaging de huisstijl binnen al uw documenten consistent te houden. Sla een slag op het gebied van efficiency met SmartDocuments. Creëer en beheer eenvoudig documenten, koppel ze aan bestaande systemen en verstuur vele gepersonaliseerde documenten tegelijk.
Image

Zorg


Er gelden steeds strengere eisen voor uw IT-infrastructuur. Logisch, want IT-processen zijn mede bepalend voor de kwaliteit van de geleverde zorg. Met het huidige personeelstekort en teruglopende budgetten in de zorg zit u niet te wachten op extra administratieve lasten. Daarnaast is de privacy van uw patiënt nu een belangrijker topic dan ooit tevoren. SmartDocuments helpt u uw workflow op eenvoudige en betaalbare wijze te automatiseren en privacy voor uw patiënt te garanderen.

Sound interesting?

We can provide a free demo!

Request demo